يونيك فاينانس- منابع آگاه اعلام كردند: پيش فروش عمومي ارز ديجيتالي تلگرام با عنوان گرام به دليل مقررات سخت و پيچيدگيها لغو شده است.
به گزارش يونيك فاينانس به نقل از ايبنا ، وال استريت ژورنال در گفتوگويي با برخي منابع آگاه در تلگرام اعلام كرده است كه پاول دروف، بنيانگذار و مديرعامل پيام رسان تلگرام بعد از جمع آوري مبلغ 1.7 ميليارد دلار به منظور ايجاد شبكه باز تلگرام (Telegram Open Network) كه با نام TON مطرح است، قصد انجام امور پيچيده حقوقي به منظور پيش فروش عمومي ارز ديجيتال تلگرام با نام گرم را ندارد و بر همين اساس پيش فروش عمومي ارز ديجيتال تلگرام لغو شده است.
بر اساس اطلاعاتي كه در سند 23 صفحهاي TON موجود است و مركز ملي فضاي مجازي ايران نيز نسخه فارسي آن را با تمامي جزييات منتشر كرده است، تلگرام در پروژه ايجاد ارز رمزنگاري با استفاده از فناوري بلاكچين با عنوان ارز گرام قصد داشت تا اين شبكه غير متمركز راهي براي پرداخت و جايگزين ويزا كارت و مستر كارت باشد.
تلگرام با سرمايه گذاري خصوصي جمعي در حدود 200 نفراز سرمايه گذاران سازماني و افراد داراي هويت حقوقي توانست 1.7 ميليارد دلار سرمايه مورد نياز خود را تامين كند؛ البته در اين سرمايه گذاري افراد ايراني حق سرمايه گذاري نداشتند اما قرار بود در سرمايه گذاري عمومي بتوانند شركت كنند.
بر اساس اعلام منابع يونيك فاينانس تلگرام اميدوار بود با عرضه عمومي ارز ديجيتال گرام سرمايهاي بالغ بر 5 ميليارد دلار براي تامين مالي پروژه بلاك چين و ارز ديجيتال خود را جذب كند كه حالا باتوجه به مقررات سخت و پيچدگيها، تلگرام از هدف عرضه عمومي دست برداشته است و حالا بايد منتظر واكنش پاول دروف درباره شكست بزرگترين پروژه تلگرام بود.
جالب است بدانيد كه سياست تلگرام در خصوص پيش فروش ارز ديجيتال خود همواره مبهم بوده و اطلاع رساني شفافي حتي به سرمايه گذاران كلان اين پروژه انجام نشده و همين مسئله سردرگمي و گلايه آن ها را به دنبال داشته است.
گفتني است؛ در بحث فيلترينگ تلگرام در روسيه و ايران يكي از موضوعات حساسي كه همواره عنوان شده است به نگراني دولتها از گسترش استفاده از اين ارز با توجه به تعداد بالاي كاربر اين پيام رسان و كمرنگ شدن ارزش پول ملي و نقش رگولاتور مالي اختصاص دارد.