ارز مجازي تلگرام عرضه مي‌شود

تجارت الكترونيك توسط يونيك فاينانس

ارز مجازي تلگرام عرضه مي‌شود

۹ بازديد

 يك ارز مجازي انحصاري و محبوب

يونيك فاينانس:بر اساس اين گزارش‌ها، تلگرام براي فروش و ارائه خدمات ارز مجازي خودش تمايلي ندارد كه از پلت‌فرم‌هاي مشابهي مانند اتريوم (Ethereum يك پلت‌فرم ارز مجازي متن‌باز و مبتني بر بلاك‌چين كه سه سال پيش از سوي يك جوان روسي ارائه شد) استفاده كند. در واقع تلگرام مي‌خواهد پلت‌فرم خودش را براي رقابت با چنين پلت‌فرم‌هاي مشابه ديگر، ميزباني موج جديد خدمات تحت وب غيرمتمركز و تجربه‌هاي جديدي از اينترنت به كمك پديده بلاك‌چين‌ها (پايگاه‌هاي داده كه اطلاعات مربوط به هر كدام از تراكنش‌هاي آنلاين را ذخيره كرده و در يك دفتر كل ثبت مي‌كنند تا در موارد لزوم منتقل كنند. اين اطلاعات براي هر تراكنش به‌صورت منحصر به فرد ايجاد شده است و هرگز از بين نمي‌روند) ارائه كند. اين شركت تصميم دارد در مجموع معادل ۲/ ۱ ميليارد دلار را در اولين ارائه ارز ديجيتالي خودش با نام «گرام» عرضه كند. اين ميزان با پيش فروش ۶۰۰ ميليون دلاري براي سرمايه‌گذاران سنتي و حلقه اول مديران اين شركت، آغاز خواهد شد.

 

يونيك فاينانس:اولين مرحله در فاصله ماه‌هاي ژانويه تا فوريه با دعوت از شركت‌كنندگان خاص انجام مي‌شود و سپس اين شركت در ماه مارس عرضه عمومي ارز ديجيتالي خودش را آن هم بدون هيچ سقف مشخصي انجام مي‌دهد. انتظار مي‌رود در عرضه عمومي دست‌كم ۶۰۰ ميليون دلار براي خريد ارز ديجيتالي اين پيام‌رسان محبوب هزينه شود تا به اين ترتيب به راحتي ركورد ۲۵۷ ميليون دلاري ارز رقيب Filecoin را كه به تازگي عرضه شده بود، پشت سر بگذارد.

 

يونيك فاينانس:صرف‌نظر از اين اعداد و ارقام، عرضه ارز ديجيتالي تلگرام اتفاق بسيار مهمي است به خاطر محصولي كه محبوبيت آن در ميان كاربران و مصرف‌كنندگان بيشتر از هر محصول و پروژه مشابه ديگري است. هر چه باشد پيش‌بيني‌ها نشان مي‌دهد كه تعداد كاربران تلگرام در سال جديد ميلادي از مرز ۲۰۰ ميليون كاربر فعال عبور خواهد كرد. در ماه اكتبر سال گذشته ميلادي تلگرام ۱۸۰ ميليون كاربر فعال ماهانه داشت كه هر روز ۷۰ ميليارد پيام رد و بدل مي‌كردند. در نهايت آمارها نشان مي‌دهند كه دست‌كم ۵۰۰ هزار كاربر جديد هر روز از تلگرام استفاده مي‌كنند. با اين اوصاف انتظار مي‌رود كه اين سرويس پيام‌رسان در اولين فصل سال ۲۰۱۸ حدود ۲۰۰ ميليون كاربران فعال در ماه داشته باشد؛ كاربراني كه مي‌توانند نيروي مهمي براي رشد و نفوذ سريع ارز ديجيتالي اين شركت به حساب بيايند.

پلت‌فرم شبكه باز

 

يونيك فاينانس:پيام‌رسان محبوب تلگرام قرار است پلت‌فرم مبتني بر بلاك‌چين خود را با نام «شبكه بازتلگرام» (Telegram Open Network)‌ يا TON به كمك منابع ممتاز راه‌اندازي كند كه در واقع از نسخه به‌روز شده و بهبود يافته تكنولوژي بلاك‌چين بهره مي‌برد. اين پلت‌فرم كه در واقع نسل سوم تكنولوژي بلاك‌چين است، امكاناتي را براي كاربران فراهم مي‌كند تا انتقالات مالي را تحت تاثير قرار داده و امكان اجراي تراكنش‌هاي مالي را در داخل اپليكيشن ارائه كند. محصولي كه به‌عنوان ارز مجازي از پلت‌فرم مبتني بر بلاك‌چين جديد اين شركت يعني TON ارائه مي‌شود، همان گرام بوده و قرار است به‌صورت گسترده با چندين اپليكيشن پيام‌رسان محبوب و پرطرفدار هم يكپارچه‌سازي شود. كيف پول‌هاي سبك ويژه‌اي هم براي اين ارز ارائه مي‌شوند كه در واقع كاربران را از الزام دانلود بلا‌ك‌چين‌هاي پيچيده، متراكم و سنگين بي‌نياز مي‌كنند. شنيده مي‌شود كيف پول ديجيتالي تلگرام هم از فصل چهارم سال جاري ميلادي راه‌اندازي خواهد شد و تمام قابليت‌هاي آن از ابتداي سال ۲۰۱۹ ميلادي در دسترسي كامل كاربران اين پيام‌رسان قرار خواهند گرفت. با اين اوصاف پلت‌فرم بلاك‌چيني تلگرام بسيار قدرتمندتر و بهتر از راهكارهاي فعلي ارزهاي مجازي ديگر مانند بيت‌كوين واتريوم است.

 

يونيك فاينانس:به عبارت ديگر، اين پلت‌فرم پرداخت‌هاي مجازي و آنلاين را تسهيل كرده و انتقال ميكروتراكنش‌هاي ميان ۱۸۰ ميليون كاربر خودش را سريع‌تر، ساده‌تر و البته امن‌تر از رقباي ديگرش امكان‌پذير مي‌كند. بررسي‌هاي انجام شده در اين زمينه نشان مي‌دهد كه در هر ثانيه ۷ تراكنش براي بيت‌كوين و ۱۵ تراكنش براي اتريوم انجام مي‌شود. پيش‌بيني مي‌شود كه پلت‌فرم TON امكان انجام تراكنش‌هاي مجازي با سرعت بيش از اين‌ها را براي ارز مجازي تلگرام يعني گرام فراهم بياورد. «نيكولاي دوروف» يكي از موسسان تلگرام معتقد است كه پلت‌فرم TON به كمك ساختار چندين بلاك‌چيني خودش امكان انجام سريع و امن‌تر تراكنش‌ها را ايجاد مي‌كند. او مي‌گويد در بستر اين پلت‌فرم امكان انجام چندميليون تراكنش در هر ثانيه وجود دارد تا به اين ترتيب بتواند پاسخگوي نياز ميليون‌ها كاربر رو به افزايش تلگرام باشد.

 

يونيك فاينانس:در حقيقت گزارش‌هاي منتشر شده نشان مي‌دهند كه تلگرام تصميم دارد بلاك‌هايي را براي تمركززدايي از اينترنت توسعه بدهد. اين كار در نهايت به اپليكيشن‌هاي غيرمتمركز (كه با نام DAapps شناخته مي‌شوند)، قراردادهاي هوشمند، وب‌سايت‌هاي غيرقابل فيلتر و ... قدرت بيشتري مي‌دهد. به اين ترتيب پلت‌فرم TON ستون فقراتي مستحكم براي ارائه انواع جديد سرويس‌هاي اينترنتي خواهد بود و همچنين به شبكه‌هاي اجتماعي و اپليكيشن‌هاي پيام‌رسان فعلي هم امكان پيوستن به اين پلت‌فرم را هم مي‌دهد. در واقع مديران تلگرام مي‌خواهند يك محيط كاربري غيرقابل نفوذ و غيرقابل فيلتر را با تكيه بر ارز ديجيتالي منحصر به همين شبكه توليد كنند. اين اسناد و گزارش‌ها نشان مي‌دهند كه محيط TON شامل يك سرويس توزيع ذخيره‌سازي، يك سرويس .....، اپليكيشن‌هاي غيرمتمركز، قراردادهاي هوشمند و يك مركز تبادل تبليغات اينترنتي غيرمتمركز و يك بازار عرضه كالاهاي فيزيكي و ديجيتالي خواهد بود.در حالي كه پيام‌رسان تلگرام كه از سوي پاول دوروف روسي راه‌اندازي شده، مي‌خواهد از ارز مجازي خودش بهره ببرد، گويا يك پيام‌رسان رقيب ديگر هم چنين تصميمي گرفته است. به اين ترتيب پيام‌رسان Kik هم به تازگي اعلام كرده است كه مي‌خواهد ارز مجازي مبتني بر بلاك‌چين خود را با نام KIN عرضه كند. با اين همه به نظر مي‌رسد كه بايد منتظر اوج‌گيري مجدد تلگرام و تعريف جديد آن از موفقيت در بازار پيام‌رسان‌ها به كمك تكنولوژي‌هاي جديد باشيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.